Eastern Palace Suite
Van 1-31 mei is deze geweldige Eastern Palace Suite bij mij te bestellen, inclusief 3 nieuwe InColors! Dit als voorproefje op de nieuwe catalogus die per 1 juni ingaat.


Wil je ook dit geweldige pakket?


Deze zal leverbaar zijn in 2 verschillende bundels én indien je de versie met de thinlits aanschaft, mag je GRATIS op mijn exclusieve Eastern Palace Suite-workshop komen van vrijdag 26 mei van 19.30-22.00 om een aantal prachtige kaarten en een kaartendoosje te maken.
Indien je deze avond niet in de gelegenheid bent om te komen, ontvang je de workshopinstructies bij jouw pakket. Je kunt het pakket dan bij mij ophalen of laten verzenden.


Bestel jouw pakket voor vrijdag 19 mei, zodat deze op 26 mei voor jou op de workshop klaar ligt, inclusief de nieuwe 2017-2018 catalogus!
Mail naar stempelkeuken@gmail.com


Deze Suite is een speciale aanbieding en zal na 1 juni niet meer gelden. De producten kun je per 1 juni wel los van elkaar bestellen.Dus vanaf vandaag kun je jouw bundel bij mij bestellen. En zoals hierboven al is beschreven, ben je van harte welkom op mijn EXCLUSIEVE workshop op vrijdag 26 mei.

Wat je ook kunt doen is het startpakket aanschaffen voor EUR 129,- en dan mag je voor EUR 175,- aan producten uitkiezen, dus ook de grote bundel t.w.v. EUR 125,75 en dan kun je dus voor nog bijna EUR 50,- aan extra producten erbij doen.
Ik zeg doen! Ik verwelkom jou graag in mijn team :-)
Stuur gerust een mailtje of bel even op voor meer informatie. Ik vertel jou er graag meer over.


Natuurlijk kun je deze bundels ook direct in mijn webwinkel aanschaffen (creditcard verplicht):http://www2.stampinup.com/ECWeb/ProductDetails.aspx?productID=147196&dbwsdemoid=5012812


http://www2.stampinup.com/ECWeb/ProductDetails.aspx?productID=147209&dbwsdemoid=5012812


Stuur nu jouw bestelling door naar stempelkeuken@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen