woensdag 9 oktober 2019

Colour Combo Bloghop Oktober 2019
Hi and welcome to my blog. Please use the Google Translate button on the right to keep reading this post in your preferred language or continue reading it in Dutch :-)


Hi en welkom bij de maandelijkse Colour Combo Bloghop!
Deze maand hebben wij de kleuren Lovely Lipstick, Granny Apple Green en Crushed Curry centraal staan.
3 kleuren die ik echt geweldig goed bij elkaar vind passen!

Ik heb er ditmaal een  CAS kaartje van gemaakt, ofwel Clean And Simple.
Alleen gestempeld en een stukje Granny Apple Green cardstock. Ofwel: iedereen kan dit namaken :-)

Ik heb gebruik gemaakt van de geweldige set "Modern Heart". Deze set is ontworpen door een Duitse Demo welke een omzet van 1 miljoen heeft behaald! Hoe gaaf is dat?!
Je mag wanneer je dit hebt behaald, naar het hoofdkantoor van Stampin'Up!, je wordt verschrikkelijk verwend én je mag jouw eigen stempelset ontwerpen.

Ik ben erg blij met deze set, vooral de leuke achtergrondstempel en het hart vind ik heel gaaf.
Als basis heb ik uiteraard weer het Whisper White Thick genomen.
Daarop een stukje Granny Apple Green Cardstock.
Daar heb ik bovenop het gestempelde gedeelte geplakt met Dimensionals. En klaar is jouw kaartje! Binnen 10 minuten heb je een leuk, snel kaartje in elkaar gezet!
Bedankt voor het meehoppen, ik hoop dat je mijn kaartje leuk genoeg vindt :-)
Een reactie kun je altijd achter laten.

Nu is het tijd om verder te hoppen naar Samira.


Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

4 opmerkingen: