Bestellen

Stampin'Up! producten vind je niet terug in winkels. Deze worden uitsluitend verkocht tijdens party's/workshops door onafhankelijke Stampin'Up! demonstratrices.

Graag help ik u, als onafhankelijke Stampin'Up! demonstratrice, verder in de prachtige wereld van Stampin'Up!
U kunt bij mij de producten bestellen tijdens party's, workshops, maar ook via email en telefoon.
U kunt uw bestelling doorgeven door een email te sturen naar stempelkeuken@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

- Onderwerp "SU! bestelling"
- Naam en adres
- Telefoonnummer
- Naam van het product, product nummer (belangrijk!), bladzijdenummer en prijs.


Tevens kunt u mij ook uw bestelling doorbellen op 06-13226588.

U ontvangt dan van mij het totaal over te schrijven bedrag en mijn bankgegevens, zodat u de betaling kunt voldoen.
De vaste verzendkosten vanuit Stampin' Up! bedragen EUR 5,95. Het maakt niet uit hoe groot of klein de order is. Ook als er een product wordt nageleverd, betaalt u niets extra's.


Verzamelbestelling

Minimaal 1x per maand doe ik een verzamelbestelling. De producten worden dan naar mij verstuurd en dan kunt u deze bij mij ophalen of naar u laten verzenden.

Uiteraard kunt u ook met mij vrijblijvend contact opnemen indien u vragen heeft omtrent een verzamelbestelling.

Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat de producten bij mij binnen zijn. Daarna bestaat er de mogelijkheid om de producten bij mij thuis af te halen of te laten verzenden (excl. verzendkosten PostNL/DHL).Indien u niet kunt wachten op uw product(en), kunt u een bestelling in mijn winkel doen. U dient dan wel in het bezit te zijn van een creditcard.
De producten worden dan rechtstreeks naar u verstuurd (vaste verzendkosten van EUR 5,95 en uw bestelling wordt door UPS afgeleverd)
Indien u geen creditcard heeft, kunt u mij ook, net zoals bij een verzamelbestelling, de gegevens doorgeven en ik zal er zorg voor dragen dat de bestelling wordt geplaatst.
De betaling dient ook hierbij vooruit te zijn voldaan voordat de bestelling wordt geplaatst. U heeft de keuze of uw spullen bij mij of direct bij u worden afgeleverd (vaste verzendkosten van EUR 5,95 en wordt door UPS afgeleverd).


België

Er zijn nogal wat vragen omtrent bestellingen vanuit België.
Het goede nieuws is dat u gerust een bestelling kunt plaatsen. U dient er echter wel rekening mee te houden dat ik niet over de NL grens mag verzenden als SU!-demo en u uw pakket bij een DHL-servicepunt dient op te halen net over de grens in NL. Bij mij mag uiteraard ook in Den Haag. De koffie staat klaar!

Ik neem graag uw bestelling aan! Stuur uw gegevens naar stempelkeuken@gmail.com en het wordt geregeld :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen