Workshops

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in één van mijn workshops!
Hieronder volgen alle workshops die in de maand oktober worden aangeboden. Voor workshops in november en december verwijs ik jou naar mijn website:
http://stempelkeuken.stampinup.net en dan onder het kopje "Events".

Voor de duidelijkheid:

De workshops vinden allen plaats bij mij thuis in Den Haag (poezen aanwezig, NIET-roken!).
Er is per workshop plaats voor 6 personen. VOL=VOL, dus geef je zo snel mogelijk op!
Betaling voor de workshop dient 1 week voor aanvang van de workshop voldaan te zijn (bij het bestellen van artikelen staat de datum aangegeven). Indien dit niet het geval is, vervalt deelname aan de workshop.

Je kunt je inschrijven via stempelkeuken@gmail.com of via mijn website: http://stempelkeuken.stampinup.net (kopje "Events") en daar op de RSVP-knop te drukken van de bijbehorende workshop.Wil je één van deze workshops bij jou thuis? Dat kan!

Ik kom graag naar jou toe om een party te geven voor vrienden/familie.
Stuur een mail naar stempelkeuken@gmail.com voor meer vrijblijvende informatie.

**Alle workshops zijn voorzien van alle materialen die gebruikt worden, uitgezonderd lijmproducten: snail adhesive, multipurpose liquid glue, 3d-dimensionals en glue-dots.

Het is ook handig om een schaartje en/of snijmachine mee te nemen.
U dient deze zelf mee te nemen.
Indien u dit niet in uw bezit heeft, kunt u dit bij mij ter plekke aanschaffen. Een snijmachine kan ik voor u bestellen**


Zondag 2 oktober 19.00-21.30 Virtuele World Card Making Day Stampin...
Vanavond staat er iets geweldigs te gebeuren!
Zaterdag 1 oktober is het World Card Making Day en we gaan vandaag nog even door met een Virtuele World Card Making Day Party! Ditmaal staat dit feest in het teken van World Card Making Day 2016 
Je maakt een project n.a.v. de beschrijvingen die ik geef.
Er zal een bingo zijn, veel geklets én uiteraard prijzen.

Wil je toegang tot dit exclusieve event? Stuur een email naar stempelkeuken@gmail.com met jouw facebooknaam en ik voeg jou toe aan deze EXCLUSIEVE facebookgroep (je dient dus wel te beschikken over facebook!)

Het plezier begint al vanaf 27 september, dus geef je zo snel mogelijk op! Dit event is alleen toegankelijk voor niet-demo's. Prijs: GRATIS én toegang tot een EXCLUSIEVE facebookgroep 

Tijd: 19.00-21.30  
Vrijdag 7 oktober 19.30-22.00
Foxy & Friends In Het Bos
Deze avond een gezellige workshop rondom de "Foxy & Friends" bundel.
Je maakt deze avond een geweldig home-deco item; een schilderij meteen voorstelling van Foxy en zijn vrienden. Dit is een echte eye-catcher gedurende de herfst!Prijs: EUR 60,- incl. bundel Foxy & Friends t.w.v. EUR 49,50, materialen om het geheel te maken en de lijst waar we mee gaan werken. 
Wil je geen bundel? Dan kost de workshop EUR 25,- 

Tijd: 19.30-22.00 
Plaats: Den Haag

Geef je snel op via stempelkeuken@gmail.com.
Er is plaats voor 6 personen, dus vol=vol
Opgeven voor 1 oktober i.v.m. aanschaf van de materialen.


Vrijdag 14 oktober 19.30-22.00
Stamp-A-Stack "Verjaardagskaarten"
Iedere tweede vrijdag van de maand een gezellige "Stamp-a-Stack" in het thema "Verjaardag". Je maakt deze avond een stapeltje (een stack) kaarten en kunt deze weer versturen. Laten we de verjaardagskaarten weer terug brengen #imbringingbirthdaysback Kom je ook gezellig 8 kaarten maken?

Tijd: 19.30-22.00 

Plaats: Den Haag 

Prijs: EUR 15,- incl. alle materialen en een hapje en drankje
Geef jezelf een week van te voren op om deze workshop te volgen i.v.m. voorbereidingen. Je kunt jezelf opgegeven door te mailen naar stempelkeuken@gmail.com.

Er is plaats voor 6 personen. Vol=vol 


Zaterdag 15 oktober 10.00-12.30 en 14.30-17.00
Workshop "Nutty Notecards"
Maak vandaag met behulp van de geweldige stempelset "Acorny Thank You" en bijbehorende pons 5 kaartjes die je kunt opbergen in een zelfgemaakt doosje. Alles in het thema "Herfst". Ook laat ik jou zien wat je nog meer met deze stempelset en pons kunt doen, zodat je meer uit jouw stempels haalt!Prijs: EUR 50,- incl. stempelset "Acorny Thank You" en pons "Acorn Builder" t.w.v. EUR 40,- en gebruik van de overige materialen. Wil je geen bundel? Dan kost de workshop EUR 25,- 

Tijd: 10.00-12.30 en 14.30-17.00 
Plaats: Den Haag 

Geef je snel op voor vrijdag 7 oktober via stempelkeuken@gmail.com.
Betaling dient voor 8 oktober te zijn ontvangen i.v.m. het bestellen van de producten. Er is plaats voor 6 personen, dus vol=vol 

Maandag 17 oktober 10.00-12.30 en 19.30-22.00
Workshop "Ik Hou Van Holland"
  Vandaag gaan we op de Hollandse toer! Je ontvangt de stempelset met bijbehorende stanzen "Flourishing Phrases" in het Nederlands, ofwel"Recht uit het hart" en daar zullen wij geweldig leuke projecten mee maken. Een paar kaarten, een Project Life pagina én een leuke verpakking. Alles in de kleuren Rood, Wit en Blauw. Uiteraard laat ik jou ook zien wat je nog meer met deze bundel kunt maken, zodat je thuis nog heerlijk aan de gang hiermee kunt.Prijs: EUR 85,- incl. bundel "Recht uit het hart" t.w.v. EUR 72,- en gebruik van de overige materialen. Wil je geen bundel? Dan kost de workshop EUR 25,- Wil je de bundel in het hout ontvangen, dan betaal je EUR 97,50 voor deze workshop. 

Tijd: 10.00-12.30 en 19.30-22.00 
Plaats: Den Haag Geef je snel op voor vrijdag 7 oktober i.v.m. het bestellen van de materialen, via stempelkeuken@gmail.com.

Betaling dient voor 8 oktober te zijn ontvangen. Er is plaats voor 6 personen, dus vol=vol  


Vrijdag 21 oktober 10.00-12.30 en 19.30-22.00
Workshop "Halloween"
Vandaag staat de workshop in het teken van "Halloween". Spookjes, spookhuizen, pompoenen, heksen.... alles komt terug!
Je maakt o.a. een leuk spookhuisje, één of twee kaartjes en nog wat meer.Prijs: EUR 25,- Je ontvangt o.a. een half pak Halloween Night Specialty Designer Series Paper, 1/4 pak Pumpkin Pie Glitter paper, een set Halloween Enamel Dots en overig materiaal.

Tijd: 10.00-12.30 en 19.30-22.00 
Plaats: Den Haag 

Geef je snel op voor donderdag 13 oktober i.v.m. het bestellen van de materialen. via stempelkeuken@gmail.com.

Betaling dient uiterlijk vrijdag 14 oktober te zijn ontvangen. Er is plaats voor 6 personen, dus vol=vol  
Vrijdag 28 oktober 19.30-22.00
Workshop "Christmas In...."
Iedere laatste vrijdag van de maand staat de workshop "Christmas in...."  op het programma. Je maakt iedere keer 5 verschillende kerstkaartjes, zodat je in december al voldoende kaarten zult hebben. Uiteraard zullen de kerstkaarten vanaf september vaker op het programma staan, zodat je zonder "kerstkaartenstress" de geweldige kerstperiode in kunt gaan. 

Tijd: EUR 19.30-22.00 
Plaats: Den Haag 

Prijs: EUR 15,- incl. materiaal, een hapje en drankje. 

Geef je op de week voor deze workshop i.v.m. voorbereiding. Je kunt jezelf opgeven door te mailen naar stempelkeuken@gmail.com of op de RSVP-knop te drukken. Er is plaats voor 6 personen, dus vol=vol

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen