woensdag 4 januari 2017

Alles over de Sale-a-Bration, nieuwe catalogus én papershare

Goedemiddag!

Wow...wat vliegt de tijd....zo is het hartje zomer met ruim 30 graden, zo is het herfst, zo is het Kerstmis en nu zitten we alweer een aantal dagen in 2017 met de Sale-a-Brationperiode én nieuwe voorjaar/zomercatalogus.
Wat wordt er ook alweer gezegd?? Juist.... 


Time flies when you're having fun!


En plezier is er zeker!

Vandaag is dus de start van Sale-a-Bration, een geweldige periode voor de Stampin' Up! liefhebbers! én er is een nieuwe catalogus online.Wat houdt Sale-a-Bration precies in?

Sale-a-Bration is dé meest geweldige periode in het jaar voor alle Stampin' Up! liefhebbers, want er zijn veel cadeautjes te verdienen en wie wil dat nu niet?
Vanaf 4 januari tot en met 31 duurt deze periode, dus volop de tijd!
Hoe kun je deze verkrijgen?

  1. Geef een gezellige party/workshop bij u thuis.
  2. Verdien een GRATIS product bij iedere EUR 60,- aan producten
  3. Sluit je ook aan bij de Stampin'Up! familie door het productpakket aan te schaffen


1. Wanneer u een party/workshop bij u thuis geeft, kom ik bij u en maken wij er een gezellige avond/middag van met uw familie/vrienden/collega's. Iedereen is welkom! U maakt dan 2 projecten en men kan een bestelling plaatsen. Wanneer er voor meer dan EUR 275,- wordt besteld, ontvangt u als gastvrouw, de gebruikelijke credits en gedurende de Sale-a-Bration ook nog eens EUR 27,- EXTRA! Ik verzorg graag uw party!
Wanneer u een party heeft van EUR 300,-, ontvangt u 10% in credits over de partyverkoop (dus EUR 30,-) en nu nog eens EUR 27,- EXTRA, dus in totaal mag u nog voor EUR 57,- uitkiezen uit het gehele assortiment.


2. Heb je die leuke kippetjes bovenaan deze mail gezien?? Deze kun je GRATIS verkrijgen gedurende Sale-a-Bration!
Verdien namelijk bij iedere EUR 60,- een GRATIS product uit de Sale-a-Brationgids. Bij EUR 120,- mag u 2 producten uitkiezen, etc. Het is zo dat een keer EUR 20,- en een keer EUR 40,- niet meetelt voor een gratis product. U dient in 1x minimaal EUR 60,- te besteden.
Er is keuze uit stempels, papier, lint... kortom...er zit weer te veel leuks bij!


3. Sluit je ook aan bij Stampin' Up! en koop het productpakket voor EUR 129,- en kies producten uit t.w.v. EUR 175,- PLUS 2 EXTRA stempelsets.
Vaak krijg ik de vraag of men dan ook workshops thuis en/of bij mensen thuis moet geven.
Dit hoeft niet, je kunt ook puur voor jezelf dit pakket aanschaffen met die fijne EUR 46,- extra aan producten en daarna zelf de producten met korting aanschaffen. Ik vertel hier graag meer over in een persoonlijk gesprek via 06-13226588 of via stempelkeuken@gmail.com kun je mij een mail met vragen sturen.
Wil je jezelf direct aanmelden? Dit kan, je bent van harte welkom in mijn team :-)
Je kunt jezelf direct aanmelden via deze link:

https://ida.stampinup.com/?demoid=5012812

Houd jouw verlanglijstje van EUR 175,- (en dan nog die 2 extra stempelsets), bankgegevens en persoonlijke gegevens bij de hand.En om Sale-a-Bration nóg fijner te maken...


Natuurlijk ontvang je dan ook een goodiebag ;-)
Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar al die nieuwe producten... ;-)
Hier is de Sale-a-Brationgids (waaruit je dus bij iedere EUR 60,- één product mag kiezen). Klik op het plaatje en je krijgt de gids te zien.En dan natuurlijk de link naar de nieuwe voorjaar/zomercatalogus.
Deze is geldig vanaf 4 januari tot en met 31 mei 2017!En als laatste kun je bij mij alle nieuwe papiertjes die er zijn uitgekomen bestellen!
Niet in die grote 12"x12" pakketten, maar in handzame 6"x6" pakketjes, zodat je van alles wat hebt en je altijd nog kunt besluiten om die 12x12 pakketten te bestellen. Wel zo handig ;-)


Je ontvangt 84 vellen papier van 6"x6" (ongeveer 15,25x15,25 cm). 12 vel uit iedere nieuwe papiercollectie die er in de nieuwe catalogus staat.

De prijs is EUR 27,50 incl. verzending per brievenbuspakket, zodat het altijd te traceren is. 

Een ideaal pakket voor de kaartenmakers onder ons!
Geef je op via stempelkeuken@gmail.com


En....je ontvangt ook nog eens 12 6"x6"vel van het "Carried Away" Designer Series Paper uit de nieuwe Sale-a-Brationgids er GRATIS bij. Dus je ontvangt in totaal 96 (!!) vellen DSP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten