Workshops

**  I.v.m. Corona/Covid-19 geef ik op dit moment geen workshops op locatie. Echter geef ik wel online workshops! U ontvangt een workshoppakket met werkbeschrijving waardoor u de workshop in uw eigen tijd en plaats kunt maken.  **


Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in één van mijn workshops!

Voor mijn nieuwste workshops verwijs ik u naar:  
http://stempelkeuken.stampinup.net


Voor de duidelijkheid:
De workshops vinden allen plaats bij mij thuis in Den Haag (poezen aanwezig, NIET-roken!).
Er is per workshop plaats voor 6 personen. VOL=VOL, dus geef je zo snel mogelijk op! Indien het aantal aanmeldingen meer zal zijn, zal er worden uitgeweken naar een grotere ruimte.
Betaling voor de workshop dient 1 week voor aanvang van de workshop voldaan te zijn (bij het bestellen van artikelen staat de datum aangegeven). Indien dit niet het geval is, vervalt deelname aan de workshop.

U kunt zich inschrijven via stempelkeuken@gmail.com of via mijn website: http://stempelkeuken.stampinup.net/ en daar op de RSVP-knop te drukken van de bijbehorende workshop.Wilt u één van deze workshops bij u thuis? Dat kan!

Ik kom graag naar u toe om een party te geven voor vrienden/familie/collega's.
Stuur een mail naar stempelkeuken@gmail.com voor meer vrijblijvende informatie.

**Alle workshops zijn voorzien van alle materialen die gebruikt worden, uitgezonderd lijmproducten: snail adhesive, multipurpose liquid glue, 3d-dimensionals en glue-dots.

Het is ook handig om een schaartje en/of snijmachine mee te nemen.
U dient deze zelf mee te nemen.
Indien u dit niet in uw bezit heeft, kunt u dit bij mij ter plekke aanschaffen. Een snijmachine kan ik voor u bestellen en deze zal dan tijdens de workshop voor u klaarliggen.**

Geen opmerkingen:

Een reactie posten