vrijdag 3 september 2021

GFS Bloghop: Mini Catalogue BundlesHi there and welcome to the monthly Global Stamping Friends bloghop.
This month the theme is "Mini catalogue bundles" and it was hard to choose a favourite one as there are so many I totally love!

Please use the Google Translate button on the right side of my blog to read further in your preferred language :-)


Hi en welkom bij de maandelijkse bloghop van de Global Stamping Friends!
Deze maand is het thema "Mini catalogus bundels" en het was moeilijk om daar een favoriet uit te kiezen, want ik vind er zoveel heel erg gaaf, maar het is uiteindelijk gelukt!


Ik heb ditmaal mijn eigen DSP gemaakt met de geweldige stempelset "Christmas Season" welke je terug kunt vinden vanaf bladzijde 16 in de mini catalogus.

De tekst komt uit de stempelset "Fantastische Feestdagen", ofwel de Nederlandse versie van "Christmas to Remember" welke je op bladzijde 17 terug kunt vinden.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stempelen #stampinupnl #stamping #basteln #knutselen #handmadecards #christmascards #kerstkaart #handgemaaktekaarten #diy #dennenappel #kerstgroen #simplestamping #designerseriespaper #dsp #denhaag


De kleuren Cherry Cobbler, Pear Pizzazz, Evening Evergreen en Early Espresso heb ik gebruikt om te stempelen.


En zie je dat geweldig leuke glittertje??
Dat is GRATIS papier wat je kunt krijgen bij een bestelling vanaf EUR 60,-
In het pakketje zit 8 vel 6"x6" glitterpapier.
Ik vind het echt perfect papier om het net even af te maken.

Wist je trouwens dat je, wanneer je de bundel "Christmas Season Bundle" aanschaft, je direct dit papier kunt meebestellen?? De bundel kost namelijk EUR 65,50 (stansen en stempels) 

En hieronder zie je dan het glitter papier in detail. Het lijken net pailletten en doet mij dan ook denken aan de Charleston van de jaren 20 in de vorige eeuw.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stempelen #stampinupnl #stamping #basteln #knutselen #handmadecards #christmascards #kerstkaart #handgemaaktekaarten #diy #dennenappel #kerstgroen #simplestamping #designerseriespaper #dsp #denhaag


Ik ben erg blij met het kaartje en het zal dan ook bij een paar hele bijzondere personen van mij terecht komen.
Nu moet ik er nog even niet aan denken met de temperaturen die er deze week aan zullen gaan komen. Lekker nazomeren!Voor nu ben ik jou dankbaar dat je even een kijkje hebt genomen. Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen.
Dit kun je doen door op één van de twee bovenstaande foto's van mijn project te klikken of door mij te mailen op stempelkeuken@gmail.com


Nu is het tijd om verder te hoppen. Je gaat dan naar Amanda Farlinger.
Geniet van haar prachtige project!


Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel.
Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig tijdens jouw bestelproces in de web   winkel? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com om jouw bestelling te plaatsen.
Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-)
Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg.
Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

5 opmerkingen:

 1. Gorgeous Card Angélique! I love stamping handmade DSP to. Thanks for sharing this!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very pretty! Love that pop of bling with the dazzling paper. Thanks for sharing :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful card. Love your stamped background.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful card design. Love the way you created your background design.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stunning card! Love the DIY DSP!! Such a fun favorite technique! The sparkle was perfect!

  BeantwoordenVerwijderen