maandag 22 oktober 2018

Stampin'Up! viert feest en jij viert mee!De titel van dit blogbericht zegt het al: Stampin'Up! viert feest en jij viert mee!

23 oktober 1988 is namelijk de dag dat Stampin'Up! is begonnen en in die 30 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van stempels, inkt, papier en alle andere bijbehorende producten.

30 jaar worden, verdient dus een feestje en jij viert gezellig mee!
Alleen morgen, dinsdag 23 oktober 2018, ontvang je op geselecteerde stempelsets 15% korting!
Dat is nog eens leuk iemands verjaardag vieren!
En om dat feestje nog door te zetten, ontvang jij van mij, alleen morgen!, bij iedere bestelling van EUR 60,- of meer GRATIS verzendkosten vanuit Stampin'Up! rechtstreeks naar jouw huis. Dat is nog eens een leuke meevaller van EUR 5,95!

Wil je echter ook deze gratis verzendkosten ontvangen, dan dien je jouw bestelling door te geven voor dinsdag 23 oktober 20.00 via de mail op stempelkeuken@gmail.com
Dan heb ik nog tijd om jou een bevestigingsmail én een betalingsverzoek te sturen. De betaling dient voor 22.00 binnen te zijn, zodat ik alles in orde kan maken voor jou.

Uiteraard kun je ook zelf in de webwinkel bestellen. Dit kun je doen tot morgenavond 23.50.
Je betaalt dan zelf de verzendkosten, maar je krijgt van mij een leuke Stampin'Up! attentie komende maand.
Vergeet dan niet de hostesscode in te vullen: TNVERXQM
Alleen dan kan ik jou deze attentie toesturen.
In de webwinkel betaal je via creditcard.

Nu ben je natuurlijk benieuwd welke stempels je met korting kunt aanschaffen.... wel.... hier komen ze. Klik op het plaatje om direct naar mijn webwinkel te gaan (let op: kortingen alleen geldig op 23 oktober 2018!)

Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten