woensdag 11 september 2019

Colour Combo Bloghop September 2019
Hi and welcome to my blog. Please use the Google Translate button on the right to translate my blog in your preferred language. Otherwise... please read in Dutch ;-)


Hi en welkom bij de maandelijkse Colour Combo Bloghop.
Deze maand kregen wij als opdracht om te werken met de kleuren Coastal Cabana, Mint Macaron en Call me Clover. 3 prachtige kleuren groen.


In het begin was het even een gezoek welke stempelset ik wilde gebruiken, maar de set "Rooted in Nature", ofwel "Puur Natuur" lag nog op tafel, dus heb deze gebruikt voor mijn project.de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stamping #puurnatuur #rootedinnature #coastalcabana #papercrafting #cardmaking #kaartenmaken #echtepostiszoveelleuker #herfst #fall #herbst #postcrossing #handwerk #handmade #diy #papercrafter #denhaag #workshop #westland #leiden


Als basis heb ik uiteraard weer het Whisper White Thick cardstock gebruikt. Dit is écht met 100% mijn meest gebruikte cardstock om een kaartbasis te maken.

Daar bovenop een stukje Coastal Cabana Cardstock en daar weer bovenop een stukje "normaal" Whisper White. Dit is namelijk ideaal papier om op te stempelen en minder dik dan het Whisper White Thick cardstock.de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stamping #puurnatuur #rootedinnature #coastalcabana #papercrafting #cardmaking #kaartenmaken #echtepostiszoveelleuker #herfst #fall #herbst #postcrossing #handwerk #handmade #diy #papercrafter #denhaag #workshop #westland #leiden


De boomstronk en bladeren heb ik met Coastal Cabana en Mint Macaron gestempeld. De verschillende tinten zijn verkregen door op een kladpapier een keer "af te stempelen" en daarna pas op het Whisper White. Zo krijg je een lichtere kleur.

Ook zijn er blaadjes uit vellum geponst voor het effect.
De tekst is gestempeld met Call Me Clover inkt. Dan springt dit er namelijk écht uit.de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stamping #puurnatuur #rootedinnature #coastalcabana #papercrafting #cardmaking #kaartenmaken #echtepostiszoveelleuker #herfst #fall #herbst #postcrossing #handwerk #handmade #diy #papercrafter #denhaag #workshop #westland #leiden


Het was een leuk project om te maken. Ik hoop dat je het ook een leuk project vindt om te bekijken. Wil je zelf met deze materialen aan de slag, dan kan dit uiteraard ;-)
Deze zijn allemaal bij mij verkrijgbaar.

Door op de onderstaande plaatjes te klikken, kom je in mijn webwinkel terecht.


Voor nu... bedankt voor het langskomen. Laat je nog een berichtje achter? Dat waardeer ik!
Je hopt nu door naar de volgende persoon: Tatiana. Zij heeft een geweldig gaaf project voor jullie!


Gebruikte producten:
Hieronder vind je mijn favoriete basisgereedschap waar ik mijn projecten mee maak.
De ene keer zal ik een product wel en de andere keer niet gebruiken. Maar dit is mijn basis :-)
Al deze producten kun je bij mij bestellen, dus ook dat heerlijke Grid-paper!Grid Paper 
€ 15,25
Paper Snips 
€ 12,00
Bone Folder 
€ 8,50
Stamparatus 
€ 59,00
Stampin' Pierce Mat 
Stampin' Scrub 
€ 22,00
Stampin' Mist 
€ 6,00
Snail Adhesive 
€ 8,50
Fine-Tip Glue Pen 
Mini Glue Dots 
€ 6,50
Clear Block A 
€ 5,00
Clear Block B 
€ 7,50
Clear Block C 
€ 8,50
Clear Block D 
€ 10,50
Clear Block E 
€ 14,50
Clear Block F 
€ 21,00
Clear Block G 
€ 5,50
Clear Block H 
€ 10,50
Clear Block I 
€ 14,50
Clear Block Bundle 
€ 87,75


Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

2 opmerkingen: