woensdag 4 april 2018

Nog heel even genieten van de InColors 2016-2018

Nog maar heel even en wij nemen afscheid van de InColors 2016-2018.
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor de halfjaarlijkse Stampin'Up! conferentie OnStage. Een dag waarbij wij nieuwe producten zullen zien, weer gezellig zullen bijkletsen en natuurlijk creatief aan de gang gaan. Hier wordt ditmaal ook de nieuwe jaarlijkse catalogus gepresenteerd.
2 jaar geleden was ik in de gelukkige positie om voor de zogenoemde "Display Boards" van OnStage projecten te maken. Dit zijn borden waarop de andere demo's projecten kunnen zien voor ideeën met nieuwe materialen die uit gaan komen.
Ik mocht dit doen met de toen nieuwe InColors 2016-2018, welke niemand nog kende!, waardoor deze kleuren een zeer bijzondere plaats in mijn hart innemen. Vooral Emerald Envy en Dapper Denim zijn hier een favoriet!


Maar helaas....

Wat gaat de tijd soms zo ontzettend snel! 2 jaar lang hebben wij van deze prachtige kleuren mogen genieten en ook aan dit komt een eind.
Vanaf aanstaande maandag zal de zogenoemde "retired list" online komen, een lijst met alle producten die per 1 juni 2018 uit het assortiment zullen gaan.

Dus sla nu nog jouw slag met deze InColors!

Speciaal voor jullie.... alleen vandaag, morgen en overmorgen (woensdag 4 april, donderdag 5 april, vrijdag 6 april) krijg je bij een bestelling van minimaal EUR 30,- aan InColors 2016-2018 producten (zie hieronder welke producten meedoen), een setje Stampin'Spritzers GRATIS.
Bestel je voor minimaal EUR 60,- aan InColors 2016-2018 producten, dan ontvang je er bovendien ook nog een setje Stamping Sponges bij.


De Stampin'Spritzers en Stamping Sponges zijn hier een favoriet product om te gebruiken met de inkt en navullingen. Een cadeautje voor jou, alleen bij mij ;-)


Geef jouw bestelling voor vrijdagavond 20.00 via de mail door (stempelkeuken@gmail.com), maar je kunt natuurlijk ook via mijn webwinkel bestellen (alleen indien je een creditcard hebt).


Ik kan je zeggen dat wanneer eenmaal de retired list uit is gekomen, deze producten altijd zeer snel weg zijn! Kortom....bestel nu voor het te laat is.
Je krijgt dan ook nog leuke cadeautjes ;-)

Dit zijn alle producten met de InColors 2016-2018.
Klik op het plaatje om direct naar de webwinkel te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten