zondag 9 februari 2020

Colour Combo Blog Hop - Februari 2020

** Please use the Google Translate Button on the right side of my blog to read my blog in your preferred language or continue reading in Dutch **

Hi en leuk dat je (weer) langskomt op mijn blog.
Vandaag hoppen we gezellig mee met het Colour Combo team. Wij inspireren jou deze maand met de kleurencombinatie Merry Merlot, Pineapple Punch en Pool Party.
Het was even zoeken wat ik wilde doen, maar had nog een kaartje nodig voor een collega waar ik deze dagen aan heb moeten denken.


Al langere tijd wilde ik wat maken met de stempelset "Under my umbrella", maar het kwam er maar niet van, totdat ik deze kleurencombi nader bekeek en ik er weldegelijk potentie in zag ;-)


Ik heb namelijk de achtergrond met behulp van een sponsje de kleur Pool Party gegeven en daarop de regendruppels gestempeld.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stampinupnederland #cardmaking #undermyumbrella #rainorshine #littleladybug #ladybug #lieveheersbeestje #kaartenmaken #papercrafter #papercrafting #stampinblends #spongingtechnique #techniek #diy #workshop #denhaag #delft #westland #rijswijjk #gouda #pineapplepunch #merrymerlotDe laarzen, bloemen en de paraplu heb ik eerst met Memento inkt gestempeld voordat ik met de Pineapple Punch Stampin'Blends aan het kleuren begon.
Ik heb het bewust in 1 kleur gehouden, waardoor ik de tekst in Merry Merlot stempelde.

Ik wilde eerst de paraplu en bloemen nog voorzien van Merry Merlot, maar Memento inkt en aquarelleren gaan niet samen, dus heb het blanco gelaten. Het is goed zo.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stampinupnederland #cardmaking #undermyumbrella #rainorshine #littleladybug #ladybug #lieveheersbeestje #kaartenmaken #papercrafter #papercrafting #stampinblends #spongingtechnique #techniek #diy #workshop #denhaag #delft #westland #rijswijjk #gouda #pineapplepunch #merrymerlot


De paraplu heb ik met behulp van de pons uitgeponst en de laarzen en bloemen heb ik uitgeknipt met de Paper Snips.
Deze knippen zo ontzettend fijn! En het puntje is écht wel scherp (vraag mij niet hoe ik dit weet ;-) ).
De paraplu en bloemen heb ik met behulp van dimensionals opgeplakt, zodat er wat meer diepte in het kaartje kwam.


En als je dan alles bij elkaar doet, krijg je dit kaartje:


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stampinupnederland #cardmaking #undermyumbrella #rainorshine #littleladybug #ladybug #lieveheersbeestje #kaartenmaken #papercrafter #papercrafting #stampinblends #spongingtechnique #techniek #diy #workshop #denhaag #delft #westland #rijswijjk #gouda #pineapplepunch #merrymerlot


Als je het mij vraagt een prima kaartje om te geven.

Vergeet ik nog te vertellen dat de tekststempel uit de set "Little Ladybug" komt. Deze is GRATIS verkrijgbaar bij een bestelling van EUR 375,- of meer. Kortom: Tijd om een gezellig stempelfeest te geven. Trommel een paar bekenden op en ik kom langs!


Ik hoop in ieder geval dat dit kaartje jou mag inspireren. Wellicht om ook een kaartje te sturen naar iemand die het even nodig heeft en waar je op dit moment aan denkt.


Nu wil ik jou bedanken voor het langskomen. En wil je nog meer inspiratie met deze 3 kleuren? Klik dan op onderstaande button om verder te hoppen naar mijn Stampin'Up! vriendin uit de UK, Sue.
Hieronder vind je mijn favoriete basisgereedschap waar ik mijn projecten mee maak.
De ene keer zal ik een product wel en de andere keer niet gebruiken. Maar dit is mijn basis :-)
Al deze producten kun je bij mij bestellen, dus ook dat heerlijke Grid-paper!Grid Paper 
€ 15,25
Paper Snips 
€ 12,00
Bone Folder 
€ 8,50
Stamparatus 
€ 59,00
Stampin' Pierce Mat 
Stampin' Scrub 
€ 22,00
Stampin' Mist 
€ 6,00
Snail Adhesive 
€ 8,50
Fine-Tip Glue Pen 
Mini Glue Dots 
€ 6,50
Clear Block A 
€ 5,00
Clear Block B 
€ 7,50
Clear Block C 
€ 8,50
Clear Block D 
€ 10,50
Clear Block E 
€ 14,50
Clear Block F 
€ 21,00
Clear Block G 
€ 5,50
Clear Block H 
€ 10,50
Clear Block I 
€ 14,50
Clear Block Bundle 
€ 87,75
Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

6 opmerkingen:

 1. Hello Angelique,
  you made a great card, you get in a good mood on rainy days.
  Greetings from Leipzig.
  Rene from Stempeln-mit-Rene.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A Beautiful card! I love the boots and the umbrella even more.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a sweet card! Thanks for joining!
  Greets Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love this card, great use of the colour combo, love it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a Gorgeous card and the colour combo is just perfect <3 Cheer Shaz

  BeantwoordenVerwijderen