zondag 11 januari 2015

You & Me en 31 januari Valentijnworkshop

Hi en welkom!

Wat een geweldig leuke bloghop was dat gisteren! Bedankt voor alle reacties.... waardeer ze enorm en leuk te lezen dat jullie hierdoor geïnspireerd zijn geraakt.
En ja.... die Mini Treat Bag Thinlits Die is een absolute musthave! In het begin was ik nogal sceptisch, deze stond ook niet in mijn top 10 van aan te schaffen artikelen, maar moet toegeven dat deze thinlits écht heel gaaf zijn en ook zeer veelzijdig. Dus inmiddels is deze wel in huis gekomen :)
Een volgend project is al onderweg ;)

Vandaag heb ik voor jullie een extra kaartje, ook weer met Valentijnsdag in gedachte.

Ik vind de kleurtjes zoooo ontzettend leuk *is ook niet verwonderlijk als je weet dat rood mijn lievelingskleur is*


Als basis van deze kaart heb ik Real Red cardstock gebruikt en deze bewerkt met de Happy Hearts embossingfolder. Dit heb ik door de Texture Boutique Embossing Machine gehaald en wowie... je hebt snel een geweldig leuke achtergrond!Een detailfoto, zodat je kunt zien dat de cirkel 3d is opgeplakt.
Ik hoop dat ik je weer een beetje heb kunnen inspireren. Laat gerust een berichtje achter ;-)


Voordat ik jullie voor vandaag ga verlaten, wil ik jullie laten weten dat ik op 31 januari een Valentijn 2015-workshop houd.
Wat gaan we maken?
Een aantal projecten die in het teken staan van Valentijn. Zowel een tweetal kaarten, een doosje en een heerlijk project wat je weg kunt geven, maar wat je uiteraard ook zelf mag behouden ;-)

Tijd: 13.00 - 16.00
Prijs: EUR 15,00
Plaats: Den Haag

Bestel je tijdens deze workshop voor ten minste EUR 60,-, dan betaal je EUR 7,50 voor deze workshop én je ontvangt een Sale-a-Brationproduct naar keuze!

Geef je op via stempelkeuken@gmail.com.Bedankt voor het langskomen en graag tot een volgende keer!

Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen: