maandag 13 april 2015

Creatief weekend en Facebook

Zo...

Het weekend zit er alweer op en wat was het een heerlijk creatief weekend!
Eergisteren, zaterdag, stond ik met mijn Stampin' Up!-kraampje op een markt in Zoetermeer en heb daar bekenden en *tot gisteren toe* onbekenden mogen begroeten en wat was het weer gezellig! Ik houd ervan om mensen enthousiast te mogen begroeten.

En gisteren ben ik gezellig met mijn moeder naar Rijswijk geweest om daar weer een keer een dagje Creaweekend te doen.
Wat was dat een tijd geleden dat ik hier geweest was (zo'n 2-3 jaar denk ik inmiddels). Het lag eigenlijk in de planning om naar Nijkerk te gaan, maar voordat ik daar zou zijn, zou het al 1 uur 's middags zijn, dus heb ik een andere creatieve wending aan mijn dag gegeven.
En bij thuiskomst ben ik gewoon creatief doorgegaan, want heb nog wat voorbereidingen getroffen voor aanstaande zaterdag.
Dan heb ik een speciale middag georganiseerd voor mensen die gedurende de afgelopen Sale-a-Brationperiode een extraatje van mij hebben verdiend :-)
Ik heb er heel veel zin in!

En dan nu de volgende mededeling...

De Stempelkeuken is inmiddels alweer een tijdje op facebook te vinden.
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Like dan de pagina: http://facebook.com/stempelkeukenIk zou het leuk vinden als je mij wilt "liken" ;-)

Tot zover de updates.... like de pagina van de Stempelkeuken voor meer info etc.

De workshop "mini-album Voorjaar" op zaterdag 25 april loopt inmiddels vol. Wil je nog meedoen?? Er is nog maar beperkt plaats, dus geef je snel op via stempelkeuken@gmail.com
Voor meer info, verwijs ik je naar het tabblad "agenda", bovenaan dit blog. Daar vind je meer informatie betreffende deze en andere workshops.

Bedankt voor het langskomen. Deze week zal ik nog het één en ander plaatsen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten