zaterdag 3 december 2016

Bloghop vol cadeautjesWat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten!
Jullie kunnen genieten van prachtige projecten die alles te maken hebben met het thema "Cadeaus".

Laat je inspireren door deze projecten die vele variaties van creativiteit laten zien.
Het is toch té leuk om iets creatief te verpakken of een creatief cadeautje te geven!
Wij hopen dat je vandaag veel ideetjes opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin' Up! die er op dit moment zijn.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer?


Met veel plezier heb ik mijn projecten gemaakt.
Een notitieblokje en een zakje om een theelichtje in te doen. Allebei snel klaar, dus ideaal! :-)

Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van mijn favoriete stempelset en papier van de najaars/wintercatalogus: Candy Cane Lane...love it!
En het mooie van de stempelset is, is dat deze ook nog na 4 januari leverbaar zal zijn!
de Stempelkeuken #stampinup #stempelkeuken #candycanelane #cookiecutter #cookiecutterchristmas #bakerstwine #christmas #diy #christmas #kerstmis #kerst #creatief #creative #handmade #homemade #withlove #gingerbread


Product List


Dit is trouwens ook mijn afscheid...nee....ik ga niet stoppen met Stampin' Up!, want dat is gewoon te leuk om te doen, maar ik ga stoppen als organisator van deze bloghop.
Ik heb meer dan het afgelopen half jaar de hops voor onze groep georganiseerd en heb dit met veel plezier gedaan en nu is het tijd om "het stokje over te dragen" zoals dit zo mooi heet ;-)

Ik vond het dan ook SUper gaaf dat er zoveel mensen met ons mee hebben gehopt en wil dan ook iedereen bedanken die de afgelopen maanden deze hops tot een succes hebben gemaakt. Dank jullie wel! *mwah!*En nu is het tijd om door te hoppen. Klik op de "volgende" knop en je komt bij mijn collega Danielle uit.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Danielle. Ook zij heeft vandaag weer iets prachtigs voor jullie!
6 opmerkingen: