maandag 10 april 2017

Aan alles komt een eind....
Hi!

Vandaag een extra blogpost welke in het kader staat van de Retiring List, ofwel de lijst met alle producten die niet meer in de nieuwe Stampin' Up! catalogus zullen staan.


Wat houdt dit precies in?
Omdat er per 1 juni een nieuwe catalogus aankomt, kan helaas niet alles meegenomen worden uit de nu lopende catalogi. Natuurlijk zou dit wel kunnen, maar wie wil er nu niet leuke, nieuwe producten om mee te werken?

Daarom is de retiring list er. De lijst met alle producten die eruit zullen gaan en sommige zelfs met flinke kortingen!

Maar let op! Sommige producten kunnen erg snel gaan! Dus bestel zo snel mogelijk, want OP=OP!

Hierbij de link naar de retiring list:
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/lastChance/2017_EU_RetiredList/Retiring_List_EU_ENG.pdf


Vandaag doe ik er om 00.00 nog een bestelling uit voor snelle beslissers.
Geef jouw bestelnummer, productnaam, prijs en jouw adresgegevens door aan stempelkeuken@gmail.com en ik beantwoord jouw mail zo spoedig mogelijk.

Wil je iets langer de tijd? Dan doe ik er morgen, dinsdag 11 april, om 17.00 nog een EXTRA bestelling uit en daarna doe ik er op 18 april weer een verzamelbestelling uit, maar kun je mij natuurlijk altijd jouw bestelling doorgeven.
Indien je vandaag of morgen nog bestelt, betaal ik bij een bedrag van boven de EUR 60,- jouw verzendkosten!

Maar natuurlijk kun je ook jouw bestelling direct plaatsen in mijn webwinkel (creditcard verplicht) via http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx?dbwsdemoid=5012812
Tijdens het afrekenen wordt dan een "hostess code" gevraagd. Daar mag je  MG4FF7ED  invullen. Neem dus snel een kijkje op de lijst.


En als spoiler...na jaren gaat de uilenpons uit *huil huil*.... erg jammer, want je kunt er meer mee maken dan alleen uiltjes (en nóg meer dan wat er op de foto te zien is).

Deze komende week zal ik nog een aantal posts schrijven, aangezien ik afgelopen week op OnStage Live was, een Stampin' Up! conferentie die ditmaal werd gehouden in de Amsterdam RAI.
Daar heb ik o.a. de nieuwe catalogus gezien en wowie!! Het is logisch dat er dan zoveel uit deze nog lopende catalogus moet, want er komt een hoop leuks aan!
Mijn eerste bestelling ontvang ik al deze week, dus kan mooi het Paasweekend hiermee aan de slag. Ook zullen er nog nieuwe workshops volgen, waaronder dagworkshops en de Koffie, Koekje en een Kaartje ochtenden. Voor EUR 3,- maak je dan een kaartje.


Houdt dus dit blog, mijn facebookpagina én mijn Instagram goed in de gaten. Er valt een hoop te beleven :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten