zaterdag 6 mei 2017

CH bloghop Stempel en Scrap

Goedemorgen en leuk dat je weer langskomt!
Het is weer de eerste zaterdag van de maand, dus tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten en we hebben ditmaal als thema "Stempel en Scrap". En ditmaal hoppen de Harten niet alleen, maar doet Margriet ook gezellig met ons mee... top! Zij maakt echt prachtige, veelzeggende projecten met veel humor erin verwerkt.

Wist je dat het vandaag ook Internationale Scrapbooking Dag is?
Dus ook tijd om hier weer iets mee te gaan doen.
Mijn passie is iets van 17 jaar geleden begonnen met scrapbooking en dat is uitgegroeid tot... uhh... wat het nu is :-)
Dit thema past dan ook goed bij mij en ben aan de slag gegaan om een layout te maken met wat oude en nieuwe producten die overigens vanaf 1 juni nog allemaal leverbaar zullen zijn.


Het was even een zoekplaatje om foto's te hebben die ik wilde scrappen, maar al snel kwam ik toch weer uit bij de foto's die ik in juli 2015 heb gemaakt toen ik een aantal dagen in Taipei, Taiwan, was.
Wat een prachtige stad en wat een geweldig land. Een absolute aanrader!

In Taipei staan ontzettend veel prachtige tempels.
De "Drakentempel" is er één van. Wanneer je goed kijkt naar de tempel, zie je overal draken. Op de gevels en daken kun je deze zien, maar ook zijn er een aantal standbeelden. Prachtig!
Ook is het mooi om te zien hoe men hier bidt. Een serene plaats in de hectiek van een wereldstad.
Vlakbij deze tempel is er een klein winkelcentrum waar je leuke spulletjes kunt kopen en in de buurt zit ook een zogeheten "night market". Een (overdekte) markt waar je zowel kleding als ontzettend lekker eten kunt kopen.
Ok, niet die kikkers, varkenssnuiten of varkenspoten, maar wel heerlijke sashimi van zalm of tonijn of heerlijk verse ananas. Ik zou dan ook zo terug gaan! zei ze die niet van rijst houdt


de Stempelkeuken Jouw Stampin' Up! demo. Eastern Palace Suite http://stempelkeuken.blogspot.com/2017/05/ch-bloghop-stempel-en-scrap.html #stampinup #easternpalace #easternpalacesuite #tranquiltide #dapperdenim #gold #goud #taipei #taiwan #stamping #stempelen #creative #creatief #layout #scrapbooking #scrap #embossing
Voor mijn project van vandaag heb ik weer de Eastern Palace Suite erbij gepakt, want dat is toch wel een favoriet zoals je de afgelopen dagen hebt kunnen merken.
Ik heb mijn drie foto's gemat op een stukje Tranquil Tide cardstock. Één van de nieuwe InColors.
Als achtergrond heb ik 1 van de designer series paper gebruikt die in het Eastern Palace Suite-pakket zitten. Daar heb ik 2 stukken van 2,5"x12" gesneden en vastgeplakt aan een A4 cardstock Very Vanilla. Doordat een A4 net iets korter is dan 12x12, heb ik langs de zijkanten nog een stukje Dapper Denim gedaan.
Van te voren heb ik overigens alles uitgemeten met de foto's hoe ik het wilde hebben, want wilde namelijk ook nog wat "embossen" met gouden embossingpoeder en dat is gelukt zoals ik het wilde hebben.
En tussen het Very Vanilla en dsp heb ik nog een stukje DSP gedaan wat bewerkt is met goud folie. Perfect om het goud te accentueren van de tempel.
Daarna heb ik de foto's opgeplakt en de tekst met het "Labeler Alphabet" gestempeld. Zo'n handige en leuke alfabetset! Je kunt hiermee namelijk jouw eigen woorden maken door iedere keer weer een letter te stempelen.
Toen heb ik nog een stukje dsp geknipt waarin ook weer goud foil is verwerkt en als "kers op de taart" heb ik mijn layout afgemaakt met wat goud ribbon en goud metallic garen en een "kwastje", ofwel "tassel" eraan.

de Stempelkeuken Jouw Stampin' Up! demo. Eastern Palace Suite http://stempelkeuken.blogspot.com/2017/05/ch-bloghop-stempel-en-scrap.html #stampinup #easternpalace #easternpalacesuite #tranquiltide #dapperdenim #gold #goud #taipei #taiwan #stamping #stempelen #creative #creatief #layout #scrapbooking #scrap #embossing

de Stempelkeuken Jouw Stampin' Up! demo. Eastern Palace Suite http://stempelkeuken.blogspot.com/2017/05/ch-bloghop-stempel-en-scrap.html #stampinup #easternpalace #easternpalacesuite #tranquiltide #dapperdenim #gold #goud #taipei #taiwan #stamping #stempelen #creative #creatief #layout #scrapbooking #scrap #embossingOef....wel heel veel goud op zo'n klein stukje papier.... maar dat kan deze layout wel hebben ;-)


de Stempelkeuken Jouw Stampin' Up! demo. Eastern Palace Suite http://stempelkeuken.blogspot.com/2017/05/ch-bloghop-stempel-en-scrap.html #stampinup #easternpalace #easternpalacesuite #tranquiltide #dapperdenim #gold #goud #taipei #taiwan #stamping #stempelen #creative #creatief #layout #scrapbooking #scrap #embossingIk ben benieuwd wat je ervan vindt, dus laat weer gerust een reactie achter.Bedankt voor het langskomen! Nu is het tijd om naar Henrike te hoppen. Zij heeft ook weer iets prachtigs voor jullie klaar staan.
Klik op onderstaande "volgende"-knop en je komt er automatisch :-)11 opmerkingen:

 1. Erg mooi, Angélique. Prachtige combinatie van het Eastern Palace DSP en de mooie tempel. Wow.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat past dit papier mooi bij je foto's! Erg mooi gedaan zo, deze layout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lay-out! En oh, die Eastern Palace suite...zucht....zo mooi...😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Angelique, wat past de Eastern Palace Suite geweldig mooi bij jouw foto's. Supermooie layout.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gemaakt, heel mooi met de nieuwe kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Angelique, de set past perfect bij de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige layout, dit papier past er perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie layout. Mooie kleuren zitten er in dat papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig mooie layout de set lijkt wel gemaakt voor deze foto`s.

  BeantwoordenVerwijderen