woensdag 8 mei 2019

Colour Combo Bloghop May 2019
Hi and welcome to the monthly Colour Combo bloghop.
Please use the translate button to read my blog. Thanks :)


Hi en welkom bij de maandelijkse Colour Combo bloghop.
Ditmaal hebben wij weer frisse kleuren voor jullie, namelijk Balmy Blue, Blackberry Bliss en Mango Melody. 

Het was even een gedoe om iets te bedenken. Toen echter nieuwe stempels binnen kwamen, was de keuze snel gemaakt.
Juist omdat ik Balmy Blue lastig vond... wat moest ik daar nu mee?

Voor deze kaart heb ik de nieuwe stempelset "Above the clouds " gebruikt. Een geweldige set met bijbehorende pons.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stampinupnederland #papierhobby #papier #kaartenmaken #abovetheclouds #stempelen #stamping #papercrafting #workshop #cardmaking #cardmakers #homedeco #luftballon #luchtballon #echtepostiszoveelleuker #postcrossing #snailmail #slakkenpost #echtepost #diy #crafts #cardmakersofinstagram #denhaag #rijswijk #delft #wateringen #westland #rotterdam #scheveningenEn dit is het uiteindelijk geworden. Wat vind je ervan?


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stampinupnederland #papierhobby #papier #kaartenmaken #abovetheclouds #stempelen #stamping #papercrafting #workshop #cardmaking #cardmakers #homedeco #luftballon #luchtballon #echtepostiszoveelleuker #postcrossing #snailmail #slakkenpost #echtepost #diy #crafts #cardmakersofinstagram #denhaag #rijswijk #delft #wateringen #westland #rotterdam #scheveningenWil je nu ook met nieuwe spullen aan de slag en materiaal met korting aanschaffen? Denk er dan eens over na om in te stappen. Voor 129 euro mag je een mooi pakket twv 175 euro samenstellen. En in mei mag je zelfs kiezen uit een selectie van nieuwe producten die in juni uitkomen. Altijd leuk! Ook 1 van de voordelen van demo zijn.
Stuur gerust een mail naar stempelkeuken@gmail.com 

Voor nu wens ik jou nog een fijne hop toe en graag tot een volgende keer. Klik op de "next"-knop om verder te gaan.

Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

4 opmerkingen: