zondag 12 april 2020

Colour Combo Blog Hop - April 2020

** Please use the Google Translate button on the right side of my blog to read on in your preferred language or continue reading in Dutch **
Hi en leuk dat je weer langskomt bij een nieuwe Colour Combo Blog Hop.
Ditmaal staan de kleuren Grapefruit Grove, Highland Heather en Gray Granite centraal.

Het was even een gepuzzel wat het zou worden, maar het is gelukt.

Ik heb ditmaal gewerkt met de geweldige "Painted Poppies" en "Bedanken in Stijl" stempelsets.

In het begin was het even kijken hoe ik het met elkaar wilde combineren qua kleuren en er zijn dan ook verschillende "kladjes" in de prullenbak beland voordat ik dit resultaat had.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stamping #crafting #makingcards #handmadecards #diy #handgemaakt #handmade #stempelen #creatief #kaartenmaken #echtepostiszoveelleuker #epizl #paintedpoppies #bedankt #klaprozen #rozen #denhaag #westland #rijswijk #delft #workshop #thankyou #danke #pasen #lente #boerderij


Ik heb het stukje Highland Heather cardstock onder de tekst voorzien van een embossingfolder: Corrugated en daarna heb ik het met een vouwbeen "glad" gestreken, zodat het niet al teveel omhoog zou komen en zou opvallen. Net dat subtiele.

En dan alles bij elkaar krijg je dit kaartje:de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken #stempelkeuken #stampinup #stampinupnl #stamping #crafting #makingcards #handmadecards #diy #handgemaakt #handmade #stempelen #creatief #kaartenmaken #echtepostiszoveelleuker #epizl #paintedpoppies #bedankt #klaprozen #rozen #denhaag #westland #rijswijk #delft #workshop #thankyou #danke #pasen #lente #boerderijVoor de mensen uit het buitenland: "Bedankt" betekent "Thank you" in het Nederlands.


Ik vind de teksten uit de "Bedanken met Stijl"/Ornate Garden Suite echt fantastisch en het lettertype/font vind ik echt prachtig.
Het is dan ook een set die al veel is gebruikt en nog veel gebruikt zal gaan worden.

Vind je 'm nu ook zo leuk? Dan kunnen alle materialen bij mij aangeschaft worden :-)

En wist je dat ik mee heb gedaan aan een MEGA tutorial bundel voor de Ornate Garden Suite?
90 projectbeschrijvingen/tutorials! Voor workshops etc. Ideaal!

Wil je daar meer info over, klik dan op hier of op het onderstaande plaatje:Voor nu bedankt voor het langskomen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, dus een reactie is altijd leuk :-)


Nu is het tijd om verder te hoppen.... klik daarover op de knop:


Hieronder vind je mijn favoriete basisgereedschap waar ik mijn projecten mee maak.
De ene keer zal ik een product wel en de andere keer niet gebruiken. Maar dit is mijn basis :-)
Al deze producten kun je bij mij bestellen, dus ook dat heerlijke Grid-paper!Grid Paper 
€ 15,25
Paper Snips 
€ 12,00
Bone Folder 
€ 8,50
Stamparatus 
€ 59,00
Stampin' Pierce Mat 
Stampin' Scrub 
€ 22,00
Stampin' Mist 
€ 6,00
Snail Adhesive 
€ 8,50
Fine-Tip Glue Pen 
Mini Glue Dots 
€ 6,50
Clear Block A 
€ 5,00
Clear Block B 
€ 7,50
Clear Block C 
€ 8,50
Clear Block D 
€ 10,50
Clear Block E 
€ 14,50
Clear Block F 
€ 21,00
Clear Block G 
€ 5,50
Clear Block H 
€ 10,50
Clear Block I 
€ 14,50
Clear Block Bundle 
€ 87,75
Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar bij de Stempelkeuken. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan 24/7 in mijn webwinkel. In de rechter zijbalk vind je een winkelwagentje welke jou direct naar de webwinkel leidt. Je kunt hier alleen met creditcard betalen. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 en binnen 2-5 werkdagen ontvang jij rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt, Duitsland, jouw bestelling. Heb je een hostcode nodig? Vraag deze dan aan! Dan ontvang je een leuk extraatje van mij :-) OF Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar stempelkeuken@gmail.com Graag ontvang ik dan de naam van het product, het bestelnummer en jouw adres in de mail. Dan kan ik alles verwerken en werkt net wat sneller ;-) Je ontvangt van mij dan het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe mag overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven, gaat de bestelling weg. Je kunt op ieder moment van de dag jouw bestelling plaatsen, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling.

5 opmerkingen: