vrijdag 13 februari 2015

30 dagen uitdaging - dag 5

Goedemorgen en welkom bij dag 5 van de 30 dagen challenge.

Het gaat lekker, bijna alle posts tot en met dag 15 zijn geschreven, dus kan mijzelf trakteren op wat relaxing moments :-)

En dat is precies waarvoor ik dit cadeaudoosje heb gemaakt. Hierin zit een heerlijke doucheschuim met fluffy wasbal (echt geen idee hoe je zo'n fluffy ding noemt ;-)).

Inmiddels is deze bij de juiste persoon aangekomen en hopelijk geniet zijn zowel van de inhoud als de verpakking en heeft ze ook heerlijke relaxte momenten om even alle zorgen opzij te zetten.

Hierbij een detailfoto:
En dan het gehele doosje.
Het was lastig deze op de foto te zetten. De bovenkant is vast gezet door een stukje Lost Lagoon Silky Taffetta Ribbon om het jute ribbon heen te binden. Erg leuk!

En weet je wat nog zo leuk is??!!

Het magnetic platform wat ik heb gebruikt om de mal goed uit te stanzen.
Deze is namelijk tot en met aanstaande dinsdag, 16 februari in de aanbieding. Ik gebruik deze erg vaak als ik met metalen mallen door de bigshot ga.
Het is een absolute aanrader indien je een bigshot hebt en graag werkt met de framelits en thinlits (en andere metalen mallen). Deze blijven namelijk mooi op de plaats liggen, waardoor het stanzen veel gemakkelijker wordt.
Dus wil je deze nog aanschaffen? Stuur dan nu een mail naar stempelkeuken@gmail.com. Aanstaande maandag doe ik namelijk een extra verzamelbestelling eruit.

Bedankt voor het langskomen en graag tot morgen!Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

  1. Gaaf doosje heb je gemaakt! Ik ben benieuwd wat we de komende dagen allemaal nog voor leuks van je te zien gaan krijgen.

    Groetjes suus

    BeantwoordenVerwijderen