zaterdag 19 maart 2016

Sale-a-Bration BlogHop
Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Sale-a-Bration”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen met de materialen die je GRATIS kunt krijgen bij een bestelling van EUR 60,- of meer.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, nieuwe producten van Stampin’ Up!
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!Voor jullie heb ik vandaag gebruik gemaakt van de set "What I love".
Een geweldige, veelzijdige set als je het mij vraagt.
In combinatie met de InColors 2014-2016 geeft het een chique uitstraling. Ik heb dan ook gebruik gemaakt van Blackberry Bliss en Mossy Meadow. Mooie, donkere kleuren.
Enneh.... denk eraan dat, indien je deze kleuren nog wilt hebben, deze er eind mei uit gaan!
En als je nu nog jouw slag slaat, kun je ook nog eens profiteren van die geweldige Sale-a-Bration actie!!

Aanstaande maandag doe ik er een extra bestelling uit, dus kun je de InColors nog meebestellen. Deze zijn namelijk als eerste uitverkocht als de "retired"-lijst (lijst met producten die eruit gaan) bekend wordt gemaakt.

Ik hoop dat je mijn projecten leuk zult vinden; een kaartje met bijpassende tag :-)


http://stempelkeuken.blogspot.com De Stempelkeuken Blackberry Bliss, Mossy Meadow, Piercing Mat, Piercing Tool, Updated Essentials Paper piecing, What I Love, Whisper White Thick Cardstock, Wink Of Stella
http://stempelkeuken.blogspot.com De Stempelkeuken Blackberry Bliss, Mossy Meadow, Piercing Mat, Piercing Tool, Updated Essentials Paper piecing, What I Love, Whisper White Thick Cardstock, Wink Of Stellahttp://stempelkeuken.blogspot.com De Stempelkeuken Blackberry Bliss, Mossy Meadow, Piercing Mat, Piercing Tool, Updated Essentials Paper piecing, What I Love, Whisper White Thick Cardstock, Wink Of Stella

En dan nog een detail wat ik zowel op de kaart als het label heb zitten: glitters van de Wink of Stella-pen. Ideaal!! Echt waar... zonder deze pen kan ik echt niet meer. Het geeft precies de finishing touch voor een project.

http://stempelkeuken.blogspot.com De Stempelkeuken Blackberry Bliss, Mossy Meadow, Piercing Mat, Piercing Tool, Updated Essentials Paper piecing, What I Love, Whisper White Thick Cardstock, Wink Of Stella

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!
Jouw volgende blog, is het blog van Monique :-) Have fun!13 opmerkingen:

 1. Wat een mooi effect door het zo rustig te houden, knalt het paars extra!
  Mooi, die slaan we op om na te maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :-)
   Enneh...je mag het kaartje ook in het "echie" een keer komen bekijken. Maken we er direct een gezellige SU!avond van :-)

   Verwijderen
 2. Mocht tijdens de teamdag in Dordrecht ook al een kaartje met deze bloemen ontvangen...duidelijk jouw favoriet ! Deze donkerpaarse versie is schitterend, verliefd op het label....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad één van mijn favorieten :-)
   En vond dat kaartje van de teammeeting ook erg leuk, dus waarom niet gewoon voor iedereen beschikbaar stellen?? :-)

   Verwijderen
 3. Chique komt gelijk in me op, wat een prachtige kaart!
  Ik zet hem ook op mijn CASElijst ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, Angélique. Clean & simple.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi kaartje en ook een van mijn favorieten die bloemenstempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Heb deze set nog steeds niet gebruikt, maar ga dat nu toch maar eens snel doen.

  BeantwoordenVerwijderen