maandag 5 februari 2018

{projectweek} Case the Catalogues - 1
Goedemorgen!

Afgelopen week was ik er eventjes tussenuit. Niet de gehele tijd, maar vanaf donderdag tot en met zaterdag ben ik een paar heerlijke dagen weggeweest naar Duitsland.
Ik was daar bij een Duitse collega demo en wat was het gezellig en productief!
Uiteraard erg veel gekletst en vooral heel veel nieuwe ideeën uitgewisseld.

We kennen elkaar eigenlijk pas een jaar, maar Stampin' Up! heeft duidelijk een band geschept en hebben elkaar voor het eerst vorig jaar in Amsterdam ontmoet, toen in april OnStage Live daar was. Dit is het evenement/congres waarbij Stampin'Up! demo's van over de hele wereld naartoe kunnen komen om de laatste nieuwtjes etc. te horen. Erg leuk!
Dat vind ik het leuke aan Stampin'Up!... je leert er zeer veel nieuwe mensen door kennen en je kunt op een gegeven moment zeker een aantal vrienden gaan noemen.
Het maakt niet uit of ze dan bij jou in de buurt wonen, of in dit geval, 5,5 uur reistijd verderop ;-)

Die dagen ontstond dan ook het idee voor deze projectweek, ik had namelijk al iets anders in gedachten, maar dit is eigenlijk net zo leuk!
Want waarschijnlijk ken je de Stampin'Up! catalogus wel met al die geweldige producten.
Maar!! Er staan ook zeer veel voorbeelden in welke je kunt gebruiken als je een keertje niet weet wat je wilt gaan maken, of als je een keertje vast zit in jouw creatieve proces óf gewoon omdat je het leuk vindt om een project na te maken.
De catalogi staan dan ook boordevol voorbeelden welke je kunt gebruiken en dat heb ik met de projecten van komende week gedaan. Ik heb de nu lopende catalogi als uitgangspunt gebruikt om mijn projecten te maken.Omdat het vandaag ook "Makkelijke Maandag" is, heb ik het kaartje -welke op bladzijde 17 van de voorjaar/zomercatalogus staat- nagemaakt.
De gebruikte kleuren staan ernaast, dus het was dan ook nog eens makkelijk om deze te maken.


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken http://stempelkeuken.blogspot.com #stampinup #stempelkeuken #stampinupnl #perennialbirthday #birthday #caseing #crafting #basteln #knutselen #inkt #stamping #cardmaking #birthday #verjaardag #verjaardagskaart #kaartenmaken #techniek #denhaag #thehague #westland #rotterdam #leiden #gouda #creatief #creative #kreativ #stempelen #happy


Als eerste heb ik de achtergrond gestempeld en daarna met de sponges en de Lemon Lime Twist inkt het groene gedeelte beïnkt.
Daarna met de Archival inkt de bloem en stippeltjes gestempeld. Daarna de bloem en de overige 2 bloemen op een ander stuk Whisper White cardstock gestempeld, beïnkt met de sponges, daarna met de geweldige snips uitgeknipt en opgeplakt met de mini dimensionals.
Toen nog de tekst erop, alles opplakken op het Lemon Lime Twist cardstock en uiteindelijk op het Thick Whisper White plakken. Ieziepiezie!


de Stempelkeuken Stampin'Up! producten koopt u bij de Stempelkeuken http://stempelkeuken.blogspot.com #stampinup #stempelkeuken #stampinupnl #perennialbirthday #birthday #caseing #crafting #basteln #knutselen #inkt #stamping #cardmaking #birthday #verjaardag #verjaardagskaart #kaartenmaken #techniek #denhaag #thehague #westland #rotterdam #leiden #gouda #creatief #creative #kreativ #stempelen #happy


Hopelijk heb ik jou kunnen inspireren om de diverse catalogi in te kijken en gebruik te maken van wat je daar allemaal in kunt vinden.
Laat jouw project gerust aan mij zien wat jij hebt gemaakt n.a.v. één van de catalogi. Altijd leuk om te zien wat iemand maakt en inspireert vooral!

Morgen weer een nieuwe dag en weer een nieuw project. Hopelijk zie ik jou dan weer.Gebruikte materialen.
Door op het plaatje te klikken kom je in mijn webshop. Je kunt dan direct de producten bestellen.
Let op: Voor de webshop heb je een creditcard nodig. Heb je deze niet? Stuur dan jouw bestelling (naam van het artikel, artikelnummer en prijs) naar stempelkeuken@gmail.com
Ik verzorg graag jouw bestelling. 
Bij een minimale besteding van EUR 60,- (tm 31-3-2018) mag je ook nog producten uitkiezen uit de Sale-a-Brationfolder. Meer info hierover kun je hier vinden. 


1 opmerking:

  1. Mooi kaartje, deze staat ook nog op mijn to-do lijst, ga ik zo gelijk eens even maken. De catalogus heeft geweldige inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen