zaterdag 2 juli 2016

Creatieve Harten bloghop - Thema VakantieWat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Vakantie”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen projecten die je kunt maken. Denk hierbij aan kaarten, maar vooral ook aan Project Life en scrapbooklayouts, zodat je na jouw vakantie nog na kunt genieten van al die fijne herinneringen.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!


Vandaag heb ik voor jullie een layout.
De foto's zijn vorig jaar in Taipei-Taiwan gemaakt. Ik was daar een weekje samen met een nichtje van mij. Wat was het gaaf!
Op één van deze dagen zijn wij de buitenwijken van Taipei wezen verkennen en kwamen uit bij de Maokong Gondola. Werkelijk een avontuur. Eerst helemaal naar boven en vanaf boven bij iedere stop eruit om van het uitzicht te genieten. De één na laatste stop was Taipei Zoo, ofwel de dierentuin van Taipei.
Wat is deze prachtig van opzet. Nu scheelt het natuurlijk al dat het in een tropisch klimaat is aangelegd, dus de bomen zijn geen eiken, maar echt van die prachtige tropische bomen.

Zoals jullie kunnen zien, was ik mijn tijd al vooruit, want op deze foto's staan flamingo's...ofwel dé trend van deze zomer 2016!

Hoewel de flamingo's niet bepaald op het lijstje zochten om te bezoeken (dit waren namelijk de panda's!!), toch maar foto's gemaakt en dat komt nu toch wel heel erg goed uit!
Uiteraard is er gewerkt met de "Pop of Paradise"-Suite....geweldig op elkaar afgestemde producten.

Ik hoop dat jullie mijn layout kunnen waarderen :-)

De achtergrond heb ik gemaakt met de stempelset "Timeless Textures". Een geweldige set om zelf jouw achtergronden te maken. Heb 1 stempel hiervan gebruikt en deze rondom het scrappapier gestempeld met Basic Black.


http://stempelkeuken.blogspot.com/2016/07/creatieve-harten-bloghop-thema-vakantie.html Stempelkeuken, Pop of Paradise, Layered Letters Alphabet, Timeless Textures, Melon Mambo, Archival Basic Black, Rhinestone Basic
Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Danielle Bennenk. Ook zij heeft weer wat prachtigs afgeleverd!

Product List

11 opmerkingen:

 1. Wat een toepasselijke foto's leuheuk....
  Leuke layout Angelique. Bedankt voor het regelen allemaal.
  xxx Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie layout. Ik vroeg me net af uit welke lijn je het achtergrondvel had, je hebt hem gewoon zelf gemaakt! Slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Angelique, goed van jou om toch die flamingo's op de foto te zetten, dat komt heel goed van pas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie layout. Prachtige achtergrond.
  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, heel mooi geworden, mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een gave layout! En je had precies de juiste foto's voor die flamingo :P

  BeantwoordenVerwijderen