maandag 24 augustus 2015

Themaweek: Garden in Bloom

Hi allemaal!

Deze week heb ik voor jullie een themaweek die in het teken staat van de stempelset "Garden In Bloom". Een SU!-per set die absoluut NIET in jouw collectie mag ontbreken. Dus deze week een aantal projecten gemaakt met deze stempelset.

Deze set is zo veelzijdig!
Vandaag een kaartje wat ik voor een speciaal persoon heb gemaakt. Ze zal dit kaartje pas deze week ontvangen, dus ze zal het eerder op dit blog zien denk ik zo :-)

Een detailfoto waarop je ziet dat dat de "vullende" stempels niet geheel op het donker gestempelde geheel passen. Dit geeft het een ontzettend speels geheel!http://stempelkeuken.blogspot.com


En dit is het gehele kaartje geworden.
Heerlijk vrolijk, wat deze persoon ook wel kan gebruiken op het moment :-)http://stempelkeuken.blogspot.com


Ik heb als basis het Whisper White Thick Cardstock gebruikt. Een MUSTHAVE! *en nee...geen verkooppraatje..ik weet wat ik topproducten vind om mee te werken en deze Whisper White is geweldig om als kaartenbasis te gebruiken!* Veel beter dan de andere Whisper White die ik weer SU!-per vind om als laagje te gebruiken.

Daarna gestempeld met "maar" 4 kleuren: Rich Razzleberry, Melon Mambo, Old Olive en Daffodil Delight.
Het blijven leuke namen voor deze vrolijke kleuren, vind je niet??

En wat nu ook nog eens leuk is, is dat deze stempelset in PHOTOPOLYMER verkrijgbaar is. Dus als je stempelt, kun je er doorheen kijken, dus perfect om te zien waar je stempelt. Ik houd ervan :-)


Bedankt weer voor het langskomen en graag tot een volgende keer!


En nog even aandacht voor het volgende...
Aanstaande zaterdag geef ik een Holiday Catalogus Party bij mij thuis. Heb je zin om de nieuwe Holiday catalogus te bekijken (geloof mij...deze is verrukkelijk!! Tevens zie je projecten die ik met producten uit deze catalogus heb gemaakt en ook jij mag aan de slag hiermee!
Dus heb je zin om te komen.... neem dan hier een kijkje. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar :-)Built for Free Using: My Stampin Blog

2 opmerkingen: