donderdag 27 augustus 2015

Themaweek: Garden in Bloom Congrats!

Hi en welkom bij weer een nieuw kaartje met de geweldige stempelset "Garden in Bloom".
Vandaag een kaartje met wat meer laagjes én een element wat ik voor het eerst op een kaartje heb gebruikt: Expressions Natural Elements. Ik heb dit op het kaartje geplakt met de nieuwe Fine Tip Gluepen.... dé oplossing om dit soort dingen op te plakken :-)


http://stempelkeuken.blogspot.com


http://stempelkeuken.blogspot.com


Weer heerlijk vrolijke kleuren gebruikt. Love it!! Het mooiste van de Stampin' Up! kleuren is dat alles zo fijn perfect op elkaar is afgestemd. Je hoeft dus zelf weinig na te denken welke kleuren er bij elkaar passen. Wil je meer info betreffende de Stampin' Up! producten, organiseer dan jouw eigen workshop/party. Ik vertel jou graag meer over dit geweldige merk! Niet voor niets werk ik al jaren met deze producten (ik haalde deze toen nog uit Amerika! Nog voordat dit leverbaar was in Nederland ;-) )

Bedankt weer voor het langskomen en tot morgen. Dan is het weer Festive Friday-tijd. Dan heb ik geen kaartje gemaakt met deze "Garden in Bloom"- stempelset, maar een projectje wat ik heb gemaakt met de materialen die per 1 september leverbaar zijn. En dat is echt smullen (ja...echt waar!!)

Zie ik je morgen?? Gezellig! :-) Tot dan!


Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking: