zondag 3 januari 2016

Botanicals For You Sneak Peak dag 3

Hi!

De kop is eraf.... vanmiddag heb ik mijn eerste workshop van dit jaar gehouden en wat was iedereen enthousiast over de nieuwe materialen!
En heb jij al de nieuwe workshops ontdekt?? Ze staan onder het kopje "workshops" op dit blog, maar wil je nu alle workshops zien die ik tot en met april heb ingepland? Neem dan een kijkje op mijn website onder het kopje events: http://stempelkeuken.stampinup.net

Vanaf 5 januari kunnen jullie ook bestellen uit de nieuwe catalogus en bij iedere EUR 60,- uit alle catalogi (dus zowel de jaarlijkse catalogus als de nieuwe lente/zomercatalogus!) mag je iets GRATIS uitkiezen uit de Sale-A-Brationfolder, waaronder de stempelset "Botanicals For You".

Ik heb er weer een heerlijk "zoet" kaartje van gemaakt voor vandaag, maar ook een "kaartje met een upgrade".
Kijk eventjes naar de embossingfolder die ik hiervoor heb gebruikt, want... jawel... deze is uit de herfst/wintercatalogus meegegaan en zal nog verkrijgbaar zijn. Het is de "Softly Falling Textured Embossing Folder" en kost EUR 10,50.
Een must-have als je het mij vraagt. Vorig jaar ook leuke kaartjes gedurende workshops hiermee gemaakt en iedereen was er erg enthousiast over!

Tevens heb ik de kaartjes een glimmertje meegegeven met de "Wink Of Stella"-pen. Een pen die erg hoog stond op het verlanglijstje van heel veel demo's, ook die van mij, en nu is deze er eindelijk.
Je kunt deze straks in Clear (dus doorzichtig met een glimmertje) of Gold (Gouden glitters) aanschaffen. Ik ben helemaal weg van de Clearversie :-)

Anyways...hierbij de kaartjes. Zo kun je zien dat je met 1 stempelset, dezelfde kleuren en wat extra materiaal 2 hele leuke, verschillende kaartjes kunt maken :-)


http://stempelkeuken.blogspot.com SAB2016, Sale-a-brations, Botanicals, Spring/Summer Catalogue 2016

http://stempelkeuken.blogspot.com SAB2016, Sale-a-brations, Botanicals, Spring/Summer Catalogue 2016Het tweede kaartje heb ik niet gestempeld met de Blushing Bride, maar ik heb gebruik gemaakt van de Blushing Bride marker om alleen de woorden "For you" te kunnen afdrukken. Op deze manier wordt een stempelset al een heel stuk veelzijdiger! :-)

http://stempelkeuken.blogspot.com SAB2016, Sale-a-brations, Botanicals, Spring/Summer Catalogue 2016

http://stempelkeuken.blogspot.com SAB2016, Sale-a-brations, Botanicals, Spring/Summer Catalogue 2016En beide kaartjes bij elkaar :-)

http://stempelkeuken.blogspot.com SAB2016, Sale-a-brations, Botanicals, Spring/Summer Catalogue 2016Alle gebruikte materialen (het dsp-papier hoort er ook nog bij, maar kon nog niet ingevoerd worden).

En vergeet niet....overmorgen, dinsdag 5 januari om 00.00 start de Sale-a-Bration!Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

  1. Wauw !! Die sneeuwvlokjesembosmal kan je die nu ook nog krijgen of moeten we wachten tot hij in de jaarcatalogus staat ?
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen