maandag 4 januari 2016

Sneak Peak Dag #4


Hi en welkom!

Deze hele week laat ik jullie nieuwe producten zien die vanaf 5 januari (morgen!!) verkrijgbaar zullen zijn. Vanaf 00.00 zal ik hier ook de nieuwe catalogus online publiceren.
Vandaag tijd voor een verjaardagskaartje wat ik zo'n twee weken geleden gemaakt heb. De ontvangster was er erg blij mee en het aanwezige "publiek" (ofwel visite) vond het ook een prachtig kaartje. Het blijft bijzonder om dit te horen van anderen.

Dit kaartje lijkt in eerste instantie veel werk, maar valt op zich wel mee, doordat het papier al zo mooi van zichzelf is, is het een kwestie van opplakken, het Whisper White bestempelen met de bloemen, de cijfers stempelen en stanzen, het bannertje uitstanzen en voila....

http://stempelkeuken.blogspot.com Number of Years, Number Framelits Dies, Birthday Bouquet DSP


Het Designer Series Paper (ofwel het bloemetjes papiertje) komt uit een 12"x12" set. Je ontvangt dan 2x6 verschillende papiertjes voor de prijs van EUR 13,50.
De stempelset heet "Number of Years" en is photopolymer en zal EUR 33,- kosten en de framelits heten "Large Numbers Framelits Dies" en zullen EUR 37,50 gaan kosten.
Als je nu de stempelset en framelits samen aanschaft, krijg je een bundel bij Stampin' Up! met 15% korting! Ofwel... i.p.v. EUR 70,50 betaal je nu EUR 59,75!

Het is eigenlijk wel een "must-have" set, dus schrijf deze snel op jouw verlanglijstje :-)


http://stempelkeuken.blogspot.com Number of Years, Number Framelits Dies, Birthday Bouquet DSP


Bedankt voor het langskomen. Kom je morgen ook weer gezellig langs? Dan laat ik je weer wat anders zien wat ik heb gemaakt met nieuwe producten :-)

Ook gaat vanaf morgen de Sale-A-Bration in.
Dit houdt in dat je bij iedere EUR 60,- iets mag uitzoeken uit de Sale-a-Brationfolder. Een mooi iets!
En als je in wilt stappen als demo zijnde, mag je voor EUR 220,- i.p.v. EUR 175,- producten uitkiezen voor EUR 129,-. Dit is dus een voordeel van bijna EUR 100!!
Heb je dus een verlanglijstje van EUR 100,- of hoger... denk er dan echt serieus over na om in te stappen, want dit scheelt jou gewoon erg veel geld! Zeker als je net als ik een fan bent van Stampin' Up! is dit gewoon een kans die je eigenlijk niet mag laten liggen.
Je krijgt namelijk bovenop deze korting ook nog eens standaard korting van 20% op al jouw aankopen. Geweldig! :-)

Stuur gewoon een mailtje als je meer wilt weten naar stempelkeuken@gmail.com voor verdere vrijblijvende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten